ממרח תמרים | צילום: Melica, שאטרסטוק

ט”ו בשבט הוא אבי חגיגות הפירות. את הטיפ הבא קיבלתי מבעלת חנות מוצרי טבע, שסיפרה ללקוחות שלה כיצד להכין ממרח תמרים ביתי.

לוקחים תמרים כמה שיותר טריים כמובן, מוציאים את הגרעינים ובודקים אותם. מכניסים את התמרים לסיר ושמים מעט מים או מיץ ענבים. מתחילים לבשל על אש קטנה. עוקבים אחרי הבישול ומוסיפים נוזלים לפי הצורך, עד שמתקבל ממרח במרקם של ריבה. תהנו.

הכתבה פורסמה לראשונה במהדורת 'בחזית לאישה' במייל. להרשמה:

אולי יעניין אותך גם:

הכתבה פורסמה לראשונה במהדורת 'בחזית לאישה' במייל. להרשמה:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

כתיבת תגובה

התחדשנו בעמוד פייסבוק

יוסי פיאמנטה בהופעה עם מונה רוזנבלום

“פתאום כולם נזכרו לטפל בבריאות שלכם!”

פודי’ז! תוספת ירק צבעונית וקופצנית

מאיר צורטקוב בהפקה חובקת עולם • צפו

לצפייה: קובי אריאלי מטריף את הרשת

מלחמות היהודים והבומרנג של ליברמן

תורה פארשטאנד: גרשי אורי ושרוליק קלצקין

“וישמיענו”: משה קאליש בלחן חדש

ניגון לעלוב: החדש של סאמט, דסקל ומלכות

‘אילנא דחיי’ של הרב מרדכי בן דוד

הצצה ראשונה לאלבומו של שרולי ורדיגר

‘מלכות’ ודווידוביץ’ שרים לאדמו”ר מסאטמר

מעוניין לפרסם בסמארט-מגזין?

שלח לנו פרטים ונחזור אליך בשמחה!

תחזית מזג האוויר

סגירת תפריט

רגע לפני שאתה עוזב,

רצינו לעניין אותך ב-3 הכתבות החמות באתר

הרשם עכשיו ל'בחזית' לקבלת החדשות החמות ישירות למייל