חולים בשפעת? קבלו את המרק הכי מוווש לחורף! • חוי לב מגישה את הפרק האחד עשרה בסדרת הרשת הקולינרית של ‘בחזית VOD’ – ‘פודי’ז!’ • מרק עשיר בטעם נפלא שמומלץ במיוחד בעונת החורף

בפרק ה-11 של פודי’ז! – מרק עשיר בטעם נפלא שמומלץ במיוחד בעונת החורף. התכונות המחטאות והמחסנות של הבצל נשמרות גם אחרי חימום.

בכלל, אני ממליצה להוסיף כמה שיותר בצלים מבושלים לתפריט: במרק – במקום אחד-שניים לשים ארבע,.בפשטידה, בחביתה- איפה שרק אפשר. מלבד הטעם הטוב תרוויחו גם הרבה בריאות.

החומרים:

  • 4 בצלים גדולים
  • 3 בצלים סגולים גדולים
  • 1 סלסילת פטריות שמפיניון טריות
  • 1 סלסילת פטריות פורטובלו טריות (או עוד שמפיניון)
  • 2 כפות תערובת פטריות מיובשות טחונות (לא חובה)
  • מעט שמן זית
  • מלח, פלפל שחור, מעט זרעי כוסברה טחונים

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הבצלים לחצאי פרוסות עבות. מאדים ללא שמן במשך כמה דקות.
  2. מוסיפים מעט שמן זית וממשיכים לאדות עוד כ10 דקות.
  3. מוסיפים פטריות חתוכות לרבעים וממשיכים לאדות עוד כמה דקות.
  4. מוסיפים מים, תבלינים ואבקת פטריות מיובשות ומבשלים במשך כ15 דקות.
  5. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

להזמנת רב המכר הקולינרי "דברים טובים" של חוי לב, השאירו פרטים:

אולי יעניין אותך גם:

להזמנת רב המכר הקולינרי "דברים טובים" של חוי לב, השאירו פרטים:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

כתיבת תגובה

התחדשנו בעמוד פייסבוק

“אנא בכח”: ראש העיר בדואט עם פרחי הרא”ם

LIVE: תפילה היסטורית להנצל מהקורונה

מוישי רוזנברג מבקש: “וקבץ נדחינו”!

נוסטלג’יק! MBD, יידל ורדיגר ועמירן דביר

נגיף הקורונה: הקב”ה ציווה ונשמרתם

כל הגדולים במחרוזת אחת: סקולען!

אהר’לה סאמט באלבום: אוירא דארץ ישראל

“יעדער זינגט”: דודי קנופלר עם להיט פורימי

“קיימו וקיבלו”: רולי דיקמן מפתיע באידיש

תורה פארשטאנד: גרשי אורי ושרוליק קלצקין

“וישמיענו”: משה קאליש בלחן חדש

ניגון לעלוב: החדש של סאמט, דסקל ומלכות

מעוניין לפרסם בסמארט-מגזין?

שלח לנו פרטים ונחזור אליך בשמחה!

תחזית מזג האוויר

סגירת תפריט

רגע לפני שאתה עוזב,

רצינו לעניין אותך ב-3 הכתבות החמות באתר

הרשם עכשיו ל'בחזית' לקבלת החדשות החמות ישירות למייל