ירקות כבושים במי מלח | צילום: zarzamora, שאטרסטוק

הטיפ הבא, של דוד שחף, הגיע בעקבות מאמר מועיל אודות חשיבותה של פרוביוטיקה בגופנו, מ’בחזית הבריאות’. על מנת לזכות את הרבים בפרוביוטיקה הטבעית והיעילה וגם הזולה ביותר שלא לדבר על הטעימה ביותר, היא היתה מוכרת גם לסבתא שלנו: ירקות כבושים במי מלח מפיקים את הפרוביוטיקה הטובה ביותר. כרוב, מלפפונים, גזר, לפת, קולורבי ועוד. ריכוז המלח במים 6% כלומר כף מלח לליטר מים.

אפשר להוסיף עשבי תיבול כמו שמיר, סלרי, פטרוזיליה ואף מעט פלפל חריף. לשים בצנצנת זכוכית שקופה ונקיה במקום מואר עד 3 ימים.

לא להוסיף שום או עלי דפנה כי הם אנטיביוטיים ולא פרוביוטיים.

הכתבה פורסמה לראשונה במהדורת 'בחזית לאישה' במייל. להרשמה:

אולי יעניין אותך גם:

הכתבה פורסמה לראשונה במהדורת 'בחזית לאישה' במייל. להרשמה:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

כתיבת תגובה

התחדשנו בעמוד פייסבוק

“אנא בכח”: ראש העיר בדואט עם פרחי הרא”ם

LIVE: תפילה היסטורית להנצל מהקורונה

מוישי רוזנברג מבקש: “וקבץ נדחינו”!

נוסטלג’יק! MBD, יידל ורדיגר ועמירן דביר

נגיף הקורונה: הקב”ה ציווה ונשמרתם

כל הגדולים במחרוזת אחת: סקולען!

אהר’לה סאמט באלבום: אוירא דארץ ישראל

“יעדער זינגט”: דודי קנופלר עם להיט פורימי

“קיימו וקיבלו”: רולי דיקמן מפתיע באידיש

תורה פארשטאנד: גרשי אורי ושרוליק קלצקין

“וישמיענו”: משה קאליש בלחן חדש

ניגון לעלוב: החדש של סאמט, דסקל ומלכות

מעוניין לפרסם בסמארט-מגזין?

שלח לנו פרטים ונחזור אליך בשמחה!

תחזית מזג האוויר

סגירת תפריט

רגע לפני שאתה עוזב,

רצינו לעניין אותך ב-3 הכתבות החמות באתר

הרשם עכשיו ל'בחזית' לקבלת החדשות החמות ישירות למייל