כולנו מחפשים את הדרך הנכונה להכניס עוד מעט בריאות הביתה ובעיקר למטבח. לבשל אוכל טעים ומזין ולדעת שבני המשפחה מקבלים את הטוב ביותר עבורם.

האפייה הביתית הפכה למשמעותית בשנים האחרונות וקיבלה תאוצה בחצי השנה האחרונה בעקבות מתקפת הקורונה. קמח הכוסמין 80% היווה פתרון נהדר עבור אלו שחיפשו אורח חיים בריא, אלא שהם נתקלו בתופעה שהעיקה מעט על התוצאה המושלמת. הקמח דחוס יותר ביחס לקמח הלבן, והטעם פחות ערב לחכם של הילדים.

ועדיין, אנחנו לא רוצים לוותר על הקמח הבריא יותר. הרי כאשר הקב”ה ברא את המערכת הגופנית, הוא ברא אותה בצורה מאוזנת. הצורך שלנו הוא באיזון בעיקר של סיבים תזונתיים. קמח לבן זהו עמילן ריק נותן תחושת שובע, אם כי לזמן קצר, ובנוסף הגוף מפרש את העמילן כמו סוכר, שולח אינסולין כדי לפרק אותו ואנחנו רעבים מהר יותר. הקמח הלבן ריק מבחינת סיבים, לקיבה קשה לעכל אותו ולכן חשים עייפים.

“בקמח 80%”, מסביר חיים רובינפלד, “יש תמהיל מדויק של סיבים תזונתיים ושל שמן הנבט, מה שנותן איזון של תחושת שובע ארוכה, מדובר בפחמימה עם תפקיד משמעותי במערכת העיכול”.

קמח רובינפלד, שהוקם לפני כ- 15 שנה, שם לעצמו כדגל להביא בריאות וטעם הטובים ביותר. קמח 80% של רובינפלד מתנהג בתהליך האפיה כמו קמח לבן לכל דבר (למעט שינוי קל בכמות המים), מכינים איתו מתכונים רגילים, אפילו הילדים אוהבים את התוצאה. גם צבע הקמח בהיר מאוד וזה בזכות העבודה המקצועית שנעשתה בתהליך בחירת זן החיטה ועד לשיטת הטחינה הייחודית,

“כמו שיש סוגים רבים בפירות, גם בחיטה יש מעלה 100 זנים”, מסביר רובינפלד. “לאחר מחקר וניסיון רב שנים, אנחנו בוחרים חיטה עם ערך גבוה של חלבון, גלוטן, וכך איכות הגמישות של הבצק בולטת. אנחנו נצמדים לטוב ביותר ולא חוסכים בטרחה. מייבאים את הגרעין מהמקומות הטובים ביותר, משלמים יותר כדי שיענה על כל הדרישות המחמירות שלנו בטעם, במראה ובאיכות”.

בנוסף, צריכים להדגיש את העובדה שקמח רובינפלד הגיעו לשיטת טחינה מיוחדת הנקראת KR8, טחינה איטית ובשלבים איטיים, מה ששומר על הקמח שלא יתחמצן. “צריכים לזכור שהגרעין הוא דבר חי ואנחנו שומרים על כך. היות ואנו טוחנים בעצמנו בשיטה הייחודית, יש לנו אפשרות לשמר איכות של טחנת בוטיק היחידה בארץ”.

אם שאלתם את עצמכם האם יש דרך לאפות את כל מאפי הבית, כולל חלות ועוגות, עם קמח בריא וגם טעים – התשובה היא כן. כיצד? עם קמח רובינפלד 80% ושילוב של משפר האפייה הייחודי. רובינפלד הביאו אל מרכז האפייה שלכם את משפר האפייה שמעניק אווריריות, מרקם מעולה, טעם טריות וכן איכות מקסימלית לאלסטיות הבצק, שילוב של משפר האפייה נותן במטבח תוצאות של קונדיטוריה לכל מה שתאפו בבית: עוגות שמרים, חלות, לחם ולחמניות. אין ספק שהשילוב בין הקמח למשפר מבטיח תוצאות שניכרות בשטח וקוצרות מחמאות מכל בני הבית.

לפרטים נוספים השאירו פרטים

אולי יעניין אותך גם:

לפרטים נוספים השאירו פרטים

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

כתיבת תגובה

התחדשנו בעמוד פייסבוק

ושוב זאנוויל עם אתגרים מסוכנים על הבמה • צפו

רולי דיקמן בקליפ געגועים על הדור שאינו – “ימים יפים”

חובה צפייה! השלום זכר של כל ענקי הזמר

“אנא בכח”: ראש העיר בדואט עם פרחי הרא”ם

LIVE: תפילה היסטורית להנצל מהקורונה

מוישי רוזנברג מבקש: “וקבץ נדחינו”!

אהר’לה סאמט באלבום: אוירא דארץ ישראל

“יעדער זינגט”: דודי קנופלר עם להיט פורימי

“קיימו וקיבלו”: רולי דיקמן מפתיע באידיש

תורה פארשטאנד: גרשי אורי ושרוליק קלצקין

“וישמיענו”: משה קאליש בלחן חדש

ניגון לעלוב: החדש של סאמט, דסקל ומלכות

מעוניין לפרסם בסמארט-מגזין?

שלח לנו פרטים ונחזור אליך בשמחה!

תחזית מזג האוויר

סגירת תפריט

רגע לפני שאתה עוזב,

רצינו לעניין אותך ב-3 הכתבות החמות באתר

הרשם עכשיו ל'בחזית' לקבלת החדשות החמות ישירות למייל