אירוע מוצלח הוא תוצאה של מספר גורמים. אך מעל כולם בולט הגורם הקולינרי. ברוב המקרים זה מה שיזכרו גם בעלי השמחה וגם האורחים שהגיעו להשתתף באירוע וברגעים החשובים שלכם. תודו על האמת, הרי בסופו של דבר, בעיני האורח, האירוע נמדד לפי איכות ורמת הארוחה המוגשת.

כדי ללמוד עוד על ההשפעה הגדולה שיש לתחום הקולינרי על הצלחתו של האירוע, ביקשנו לשוחח עם השף הראשי של ‘הדר סיטי־טאואר’, השף שמעון בן שטרית. בן שטרית, מוותיקי ובכירי השפים בישראל, המוציא תחת ידיו מדי יום את המנות המובחרות בשלושת האולמות של הדר סיטי טאואר, הוא האיש שמכיר יותר מכל אחד אחר את ההשפעה שיש לתחום הקולינרי על האירוע שלכם. לא רק ששמו מתנוסס על התפריטים של שלושת האלומות המפוארים בהדר סיטי טאואר, אלא שהוא זה שגם מבצע בפועל מדי יום את המלאכה ביחד עם צוות של שפים וטבחים מהשורה הראשונה ועשרות עובדים האחראים על עיצוב המנות והגשתן.

בן שטרית, באמצע שנות החמישים לחייו, מחזיק ברזומה של עשרות שנות ניסיון בארץ ובאירופה. הוא עבר השתלמויות בבתי הספר המובילים בעולם. הוא שולט היטב ברזי המטבח הישראלי, הים־‏תיכוני, הצרפתי ואפילו בסודות המטבח היהודי. בעבר אף זכה בתחרות כאלוף הארץ בגילוף ירקות. זו גם הסיבה שהאסתטיקה חשובה לו עד מאד בנוסף לטעם ולאיכות. “כל מנה חייבת לצאת את המטבח בעיצוב מוקפד”, אומר בן שטרית ומוסיף: “הפרזנטציה של הצלחת חשובה לא פחות מהטעם של האוכל”.

אגב, למרות שכמעט אין מי שלא מכיר את האולמות המפוארים של הדר סיטי־טאואר שנמצאים כבר שנים בכותל המזרח של אולמות האירועים בישראל, מה שמייחד את האולמות הללו הוא השירות אותו מעניק הצוות המקצועי הפועל כמו יחידה מובחרת ובראשה כמובן צוות המטבח אותו מוביל בן שטרית בגאון.

מדיניות השירות של הדר סיטי טאואר קנתה לה שם בקרב קהלים רבים. המדיניות לפיה כל לקוח אמור לצאת מהמקום בתחושה שהוא הלקוח המועדף ביותר, באה לידי ביטוי גם בתגובות הלקוחות וגם בהשקעה הגדולה בעיצוב המקום ובהתאמתו לצורכי הלקוחות.החשיבה על כל פרט, ההשקעה בעיצוב ובעזרים הטכנולוגיים שהושקעו בשלושת האולמות שבמתחם, מעניקים לאורחי המקום, חוויית משתמש ייחודית ומשרים אווירה של אירוע יוקרה אבל האוכל הוא זה שנותן את הטון ומותיר אצל האורחים ובעלי האירוע טעם טוב בפה.

“הייחודיות שלנו היא באיכות ובמגוון הטעמים העשיר”, מדגיש השף בן שטרית ואומר: “אני שם דגש על טעמים ביתיים בשילוב טרנדים חדשים בתחום הקולינרי. אצלנו יש אפשרות לשלב תפריטים מגוונים ואנחנו פתוחים להצעות על פי דרישת הלקוח. לכל עדה יש את המאכלים האהובים שלה. אנו מתמחים בהתאמה של תפריט ייחודי בהתאם לדרישת הלקוח ומתאימים את התפריט לפי הטעם והתקציב של בעל האירוע. המומחיות שלנו במאכלים מסורתיים של עדות היא אחד מהדברים שעושים לאנשים את האירוע. אנשים מגיעים אלי ומספרים לי שמעולם לא טעמו כאלה מאכלים אותנטיים באירוע, ואצלנו השירות הזה מובן מאליו. זה חלק מהיחס האישי שאנחנו בהדר סיטי טאואר מעניקים לכל לקוח”.

בן שטרית נותן טיפים לבעלי האירוע ומסביר כיצד ניתן להבטיח שהאורחים ייצאו שבעים, מרוצים ועם זיכרונות טובים. “זה בגלל שאת כל האוכל אנחנו מבשלים כאן באולם. הכל נעשה כאן בתוצרת עצמית”. וכאילו לא די בכך הוא מבהיר כי גם הקינוחים נעשים במקום. “יחד עם קונדיטור מהשורה הראשונה אנחנו מפקחים על הצוות הקולינרי הגדול. אנחנו משתמשים בפרודוקטים יקרים, טריים ואיכותיים, זה משהו שאין בו פשרות. אי אפשר להכין אוכל טוב מבלי לתת דגש על כל פריט שנכנס למטבח”.

ואולי זה סוד הקסם שמושך להדר סיטי טאואר אירועים יוקרתיים. ההתעקשות לתת ללקוח את השירות הטוב ביותר ולהשתמש בחומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר. נקודה נוספת, חשובה לא פחות שעולה מדבריו של בן שטרית מתייחסת לאוכל טעים גם בשבתות! כן, בשבתות!

“אנחנו עושים גם שבתות חתן ובר־מצווה במתחם האירועים שלנו. משפחות שחוגגות שבת חתן מתארחות במלון השוכן מעל מתחם האולמות ואילו את כל סעודות השבת והתפילות הן עורכות אצלנו. האורחים מקבלים בית כנסת, חדר אוכל וחדרי אירוח נפרדים, ולמעשה אנו נותנים להם מענה מלא לצורכי השבת, בלי שיהיה להם צורך לצאת החוצה וכל זה בצורה הנוחה והטעימה ביותר כמובן”.

בשולי הדברים משתף בן שטרית בחייו המקצועיים ובחוויותיו ממקום עבודתו בהדר סיטי טאואר. “אני כבר עשרות שנים בתחום ואין הרבה אולמות בארץ שמציבים סטנדרטים כל כך גבוהים. הדר סיטי טאואר מעמידים לרשות האורחים שלושה אולמות יוקרתיים שעוצבו על ידי מעצבי על, על מנת שכל אורח יוכל לבחור את האולם המתאים ביותר עבור השמחה שלו.

“האירועים הגדולים מתקיימים באולם הגדול המרווח ורחב הידיים. זהו אולם ללא עמודים המאפשר אינספור אפשרויות עיצוב פנימי ומרחב גדול לריקודים, ראיתי כבר הרבה אולמות בימי חיי אבל אולם ללא עמודים הוא בהחלט יתרון שרבים בציבור לא יודעים להעריך אותו וחבל. גם לי כשף וגם לצוות המלצרים, זהו יתרון מובנה שמאפשר לנו להעיף מבט על כל האולם ולראות אם הכל מתנהל כראוי לשביעות רצונו של בעל האירוע”.

במשך השנים פיתח שטרית יכולת לזהות את טעמו הקולינרי של הלקוח לפי עיצוב האולם(!). “לפי העיצוב שהלקוח בוחר אני יודע איזה סוגי מנות הלקוח יאהב”, מספר בן שטרית ומוסיף: “גם סגנון ההגשה צריך להיות מותאם לאופי האירוע. אצלנו, מעבר לעיצוב היוקרתי של כל אחד משלושת האולמות, כל לקוח רשאי להוסיף עיצוב פנימי כראות עיניו. יחד עם המעצב הראשי וצוות המעצבים של הדר סיטי טאואר, יכול הלקוח לעצב את האולם כראות עיניו. אני תמיד ממליץ לעיין באלבום התמונות הדיגיטלי של האולמות כדי לגלות שאין גבול ליצירתיות של הלקוחות”.

מתחם האולמות ‘הדר סיטי־טאואר’ מצויד בחניה רחבת ידיים מקורה ונגישה המתאימה לכל מזג אוויר, במערכת ממוחשבת המספקת באמצעות ספק חיצוני את מערך מקומות הישיבה של האורחים, באפשרויות לעריכת חופות בתוך האולם או תחת כיפת השמים, בנגישות לנכים בכל המתחם ואפילו במטבח חלבי מיוחד שיכול לתת מענה איכותי לכינוסים ואירועים עסקיים שנערכים לרוב בשעות הבוקר והצהריים. כך שאם אתם מתכננים שמחה משפחתית, אירוע עסקי, או אפילו דינר יוקרתי, מומלץ לכם להתרשם מקרוב  ממתחם האירועים הדר סיטי טאואר שברמת גן.

מלאו כאן פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם

Facebook
Google+
WhatsApp
Email

כתיבת תגובה

הרשמו לניוזלטר

סגירת תפריט